Kategóriák
FOXPOST
FOXPOST Csomagautomata
TOP termékek
Fizetési megoldás
Szavazás
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
4
5
6
9

BLOG

2018.09.04 07:14
Nincsen ősz gumicsizma nélkül

Ha itt az ősz, itt az állandó borulás, az eső, a hideg és nyirkos idő, na és a sár. Abban mindenki egyetért, hogy az egyik legborzasztóbb élmény egy hideg esős napon a beázó cipő, abban viszont már sokan egyetértünk, hogy ezt az esős időt túlélni csak egy gumicsizmában lehet. Hiszen tudjuk, nincsen gyerek, amelyik ne gázolna át szívesen a legkisebb tócsán is. Egy jó gumicsizmában ezt nyugodtan megteheti.

2018.09.01 21:36
Mosoly, mosoly, mosoly

Ezek a vidám, színes gyerek mamuszok garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek arcára. :-)

 

2018.07.21 21:18
Megérkeztek a 2018 őszi-téli mamusz kollekció darabjai

Megérkeztek a legújabb 2018-as őszi-téli mamusz kollekciók, melyek közül  az indiános minden bizonnyal a gyerekek nagy kedvence lesz! 

2017.12.17 14:49

A mamusz akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a gyereknek van kedve felvenni és utána hordani is. Tudjuk jól, ezt nem egyszerű elérni kisgyerekeknél, akik pillanatnyi szeszélyből is képesek nemet mondani egy új ruhadarabra.

A téli hónapokban a hideg padlón, parkettán járkálni mezítláb, de még egy szál zokniban sem ajánlatos. Mindenképpen kell még a lábra valami, ami nem csúszik, kellemes viselet és a gyerek szívesen felveszi...

Na mi ez?

 

2017.12.10 15:37

Amikor a baráti, családi vagy munkahelyi környezetünkben kisbaba születik, felmerül a kérdés mit adjunk ajándékba a kisbabát váró anyukának vagy amikor először megyünk meglátogatni az újszülöttet.

A mi válaszunk erre az, hogy baba zoknit!

 

A gyerekek mindig nagyon várják a szülinapjukat. A sok hasznos ajándék mellett általában vágynak valamire, ami egyedi és másnak nincs olyan az osztályban.

Mutatunk, valamit, amit gyermeked imádni fog!

 

2017.12.10 15:31

Talán egyik lábbeli sem tett meg olyan hosszú utat az átalakulások során, mint a fáradt lábat kímélő, könnyű kis papucs. Mert ugye papucs évszázadok óta van és évszázadok múlva is lesz. Az persze nem mindegy, milyen típusú az, amit viselünk, hiszen a jó papucs védi a láb csontjait, izmait, ízületeit, míg a rossz kiképzés tönkre is teheti azokat.

Webáruház készítés