FOXPOST

FOXPOST Csomagautomata

TOP termékek

Szavazás

Látogató számláló

0
1
3
4
0
7
5

Köszönjük, hogy felkereste webshop-unkat! Kérdés esetén készségesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségek bármelyikén!

BLOG

04
Szept

Ha itt az ősz, itt az állandó borulás, az eső, a hideg és nyirkos idő, na és a sár. Abban mindenki egyetért, hogy az egyik legborzasztóbb élmény egy hideg esős napon a beázó cipő, abban viszont már sokan egyetértünk, hogy ezt az esős időt túlélni csak egy gumicsizmában lehet. Hiszen tudjuk, nincsen gyerek, amelyik ne gázolna át szívesen a legkisebb tócsán is. Egy jó gumicsizmában ezt nyugodtan megteheti.

01
Szept

Ezek a vidám, színes gyerek mamuszok garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek arcára. :-)

 

21
Júl

Megérkeztek a legújabb 2018-as őszi-téli mamusz kollekciók, melyek közül  az indiános minden bizonnyal a gyerekek nagy kedvence lesz! 

17
Dec

A mamusz akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a gyereknek van kedve felvenni és utána hordani is. Tudjuk jól, ezt nem egyszerű elérni kisgyerekeknél, akik pillanatnyi szeszélyből is képesek nemet mondani egy új ruhadarabra.

10
Dec

A téli hónapokban a hideg padlón, parkettán járkálni mezítláb, de még egy szál zokniban sem ajánlatos. Mindenképpen kell még a lábra valami, ami nem csúszik, kellemes viselet és a gyerek szívesen felveszi...

Na mi ez?

 

10
Dec

Amikor a baráti, családi vagy munkahelyi környezetünkben kisbaba születik, felmerül a kérdés mit adjunk ajándékba a kisbabát váró anyukának vagy amikor először megyünk meglátogatni az újszülöttet.

A mi válaszunk erre az, hogy baba zoknit!

 

10
Dec

A gyerekek mindig nagyon várják a szülinapjukat. A sok hasznos ajándék mellett általában vágynak valamire, ami egyedi és másnak nincs olyan az osztályban.

Mutatunk, valamit, amit gyermeked imádni fog!

 

10
Dec

Talán egyik lábbeli sem tett meg olyan hosszú utat az átalakulások során, mint a fáradt lábat kímélő, könnyű kis papucs. Mert ugye papucs évszázadok óta van és évszázadok múlva is lesz. Az persze nem mindegy, milyen típusú az, amit viselünk, hiszen a jó papucs védi a láb csontjait, izmait, ízületeit, míg a rossz kiképzés tönkre is teheti azokat.