FOXPOST

FOXPOST Csomagautomata

TOP termékek

Szavazás

Látogató számláló

0
1
3
6
4
0
4

Köszönjük, hogy felkereste webshop-unkat! Kérdés esetén készségesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségek bármelyikén!

RÓLUNK

Az OTO cég 2001-ben alakult Lengyelországban, helyi és nemzetközi piacon tevékenykedik. Termékeit több mint 12 országba szállítja. Márkája, a SOXO® vezető a csecsemők, gyermekek, nők és férfiak számára tervezett zoknik, papucsok, mamuszok piacán. Kizárólag első osztályú anyagokat használnak, ami a legmagasabb minőségű termékeket eredményezi ügyfelei számára. Székhelye a lengyelországi Sopotban van, de rendelkezik fiókhálózattal Prágában, Budapesten és Kijevben is. A SOXO® márka jól ismert a lengyel és a világ textiliparában. Termékei csak Lengyelországban több mint 10.000 üzletben érhetők el és több mint 2000 üzletben világszerte.

A SOXO® kollekció széles választékát kínálja textiltermékeknek: zokni, papucsok, mamuszok, sapkák, fehérneműk, sálak, lábmelegítők. Termékeink különböző színekben, mintákban és stílusokban érkeznek, amelyek a legigényesebb ügyfelek igényeit is kielégítik. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink igényeinek és kívánságainak előrejelzésére, a jelenlegi trendek és a környezetvédelmi előírások betartása mellett.

Küldetésünk, hogy pontosan azt adjuk, amire van a lábnak szüksége van!