FOXPOST

FOXPOST Csomagautomata

TOP termékek

Szavazás

Látogató számláló

0
1
3
7
3
5
5

Köszönjük, hogy felkereste webshop-unkat! Kérdés esetén készségesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségek bármelyikén!

BLOG

Baba zokni ajándékba

2017.12.10 15:37

Amikor a baráti, családi vagy munkahelyi környezetünkben kisbaba születik, felmerül a kérdés mit adjunk ajándékba a kisbabát váró anyukának vagy amikor először megyünk meglátogatni az újszülöttet.

A mi válaszunk erre az, hogy baba zoknit!

 

 

Többször is előfordult velem, hogy egy kollégám várandós lett, és az utolsó munkában töltött napjain búcsúajándékkal leptük meg. Ment a tanakodás mi legyen az ajándék. Vehetünk-e babás ajándékot vagy felnőttről lévén szó inkább a felnőttes ajándékot adjunk. Bögre, gravírozott toll, kulcstartó...? Végül szinte mindig abban maradtunk, hogy olyan ajándékkal lepjük meg a kismamát, amit a babára tud adni, szép és hasznos is. így döntöttünk szinte minden alkalommal a babaruha mellett.

És milyen jól döntöttünk! A kismama mindig örült a búcsúajándéknak és később boldogan küldte a fotót nekünk az ajándékba kapott ruhába öltöztetett kisbabáról. Egy szép babazokniba öltöztetett, édesdeden alvó kisbaba gyönyörű látvány. :-)

Ha munkatársnak kell ajándék, vagy ha baráti családhoz megyünk babalátogatóba mindig tökéletes ajándék egy csodaszép, színes, és kreatív babazokni!