Kategóriák
FOXPOST
FOXPOST Csomagautomata
TOP termékek
Fizetési megoldás
Szavazás
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
4
5
6
9
BLOG
2017.12.10 15:34

Trendi születésnapi ajándék

A gyerekek mindig nagyon várják a szülinapjukat. A sok hasznos ajándék mellett általában vágynak valamire, ami egyedi és másnak nincs olyan az osztályban.

Mutatunk, valamit, amit gyermeked imádni fog!

 

Gyermekeim nagy örömére édesapjukkal foszforeszkáló csillagokat ragasztottunk a gyerekszoba plafonjára. Minden este lefekvés előtt “csillagnézést” tartunk, amikor is lekapcsoljuk a lámpát és a teljes sötétségben csak az apró csillagok világitanak le ránk.

Aztán jött a következő kérés: a csillagok mellé sötétben világitó holdat is kértek. Nagylányom harmadik születésnapjára meg is kapta a 30 cm átmérőjű foszforeszkáló holdat.

A negyedik születésnap előtt erősen törtük a fejünket mit is kaphatna ajándékba. A korábbi sikereken felbuzdulva “glow-in-the-dark” zoknit kerestem és végül meg is találtam a SOXO kinálatában. Néhány perc alatt feltöltődik annyi fénnyel, hogy gyönyörűen világitanak a minták a sötétben. Azóta a születésnapi ajándékba kapott foszforeszkáló zoknit viseli esténként és igy nézzük együtt a csillagokat és a holdat a földön fekve. Igy már az elalvás is könnyebben megy.

 

 

Webáruház készítés