Kategóriák
FOXPOST
FOXPOST Csomagautomata
TOP termékek
Fizetési megoldás
Szavazás
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
4
9
9
7
BLOG
2017.12.10 15:37

Baba zokni ajándékba

Amikor a baráti, családi vagy munkahelyi környezetünkben kisbaba születik, felmerül a kérdés mit adjunk ajándékba a kisbabát váró anyukának vagy amikor először megyünk meglátogatni az újszülöttet.

A mi válaszunk erre az, hogy baba zoknit!

 

 

Többször is előfordult velem, hogy egy kollégám várandós lett, és az utolsó munkában töltött napjain búcsúajándékkal leptük meg. Ment a tanakodás mi legyen az ajándék. Vehetünk-e babás ajándékot vagy felnőttről lévén szó inkább a felnőttes ajándékot adjunk. Bögre, gravírozott toll, kulcstartó...? Végül szinte mindig abban maradtunk, hogy olyan ajándékkal lepjük meg a kismamát, amit a babára tud adni, szép és hasznos is. így döntöttünk szinte minden alkalommal a babaruha mellett.

És milyen jól döntöttünk! A kismama mindig örült a búcsúajándéknak és később boldogan küldte a fotót nekünk az ajándékba kapott ruhába öltöztetett kisbabáról. Egy szép babazokniba öltöztetett, édesdeden alvó kisbaba gyönyörű látvány. :-)

Ha munkatársnak kell ajándék, vagy ha baráti családhoz megyünk babalátogatóba mindig tökéletes ajándék egy csodaszép, színes, és kreatív babazokni!

 

 

Webáruház készítés